elective-stereophonic
elective-stereophonic
Message decryption says it's successful, but nothing happens
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Latest Nxt Client: Nxt 1.11.15

Author Topic: Message decryption says it's successful, but nothing happens  (Read 197 times)

MadMartian

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 5
    • View Profile
Message decryption says it's successful, but nothing happens
« on: February 09, 2019, 06:38:17 am »

When decrypting messages in the Chat view by clicking on one and entering the passphrase, it says that the message was decrypted successfully but nothing happens, the "Message is Encrypted" flags remain.  I did some investigation and found that there actually was an error in the code, a JavaScript error, the class null pointer exception in NRS.decryptAllMessages.  It happens on the line with this code: if (_encryptedNote.transaction.goodsIsText) { because _encryptedNote is null.  The error is dropped and concealed because there's a catch block below that doesn't do much with it.

Is this already fixed in a revision? it's an issue in 1.11.10 as well as 1.11.14.
Logged

Right.Here

  • Sr. Member
  • ****
  • Karma: +22/-4
  • Offline Offline
  • Posts: 260
    • View Profile
Re: Message decryption says it's successful, but nothing happens
« Reply #1 on: February 10, 2019, 07:31:52 pm »

When decrypting messages in the Chat view by clicking on one and entering the passphrase, it says that the message was decrypted successfully but nothing happens, the "Message is Encrypted" flags remain.  I did some investigation and found that there actually was an error in the code, a JavaScript error, the class null pointer exception in NRS.decryptAllMessages.  It happens on the line with this code: if (_encryptedNote.transaction.goodsIsText) { because _encryptedNote is null.  The error is dropped and concealed because there's a catch block below that doesn't do much with it.

Is this already fixed in a revision? it's an issue in 1.11.10 as well as 1.11.14.

i confirm... this is an old bug...
Logged
NXT-LJV5-YSF4-MXXX-438D5
 

elective-stereophonic
elective-stereophonic
assembly
assembly